Steck Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel ingyenes mobil applikációval Ei208DW

Steck Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel ingyenes mobil applikációval Ei208DW
Valós idejű adatok... Azonnali cselekvés! - INGYENES APPLIKÁCIÓAL
származási ès gyàrtàsi hely: Európa
beépített 10 élettartamú lítium-ionos akkumulátor (nem cserélhető)
10 év élettartamú szenzor
BS EN 50291-1:2010 + A1:2012; BS EN 50291-2:2010 szabvány alapján
LCD kijelző: a 10 ppm feletti szén-monoxid szintet jelzi ki (5 ppmes lépésekben)
üzemi hőmérséklet: -10 és 40 fok között
5 év jótállás
gyártó: Ei Electronics
törzsszám: 22000208
Panasonic CR2/3 AZ, 3V, Lithium Battery with 1600 mAH capacity

Az Ei208DW / Ei208DWRF szén-monoxid riasztás egy élettel teli, lezárt lítium akkumulátorral van ellátva. Magas teljesítményű, bizonyított 10 éves elektrokémiai CO érzékelőt tartalmaz a szén-monoxid (CO) mérgező szintjének kimutatására. Mindegyik érzékelő egyénileg kalibrálva és tesztelve van szén-monoxid gázban a pontosság biztosítása érdekében.

Az LCD kijelzőn megjelenik a CO szintje a ppm-ben, a hibák, az állapot és az ajánlott lépésekben. A CO szintje villogni kezd az LCD kijelzőn, amint a riasztás érzékeli a 10ppm értéket. A CO szintek 5ppm-es időközönként jelennek meg.

Amikor a riasztás potenciálisan veszélyes CO szinteket észlel, a piros LED villog, és ha a CO megmarad, a riasztás megszólal. Minél magasabb a CO szintje, annál hamarabb szólal meg a riasztás.

Az Ei208DW / Ei208DWRF AudioLINK funkciója megkönnyíti a Riasztási paraméterek és állapot akusztikus letöltését az Ei Electronics AudioLINK alkalmazással.

Az Ei208DW vezeték nélkül összeköthető az Ei200MRF típusú RadioLINK + modullal (külön megvásárolható vagy az Ei208DWRF-ben ), hogy kommunikálni tudjon a kompatibilis Ei Riasztásokkal és tartozékokkal. Legfeljebb 12 RF eszköz csatlakoztatható.

A riasztás rendszeresen ellenőrzi az érzékelőt, az akkumulátorfeszültséget és a belső áramkört. Bármilyen hibaállapotot vizuális és hallható jelzések kombinációi jeleznek (pl. Sárga villogás és sípolás). A riasztásnak van egy "élettartam vége" jelzője (hallható és látható), amely értesíti a felhasználót, ha a riasztásnak 10 év üzemideje után cserére szorul.

A memória funkció lehetővé teszi a riasztás korábban aktiválását, hogy könnyen azonosítani lehessen (mivel a piros LED továbbra is villogni kezd 24 órával az esemény után, vagy utána, amikor megnyomja a Teszt gombot).

A riasztást egy csavarral ellátott szerelőtalp biztosítja, amely több rögzítési pontnak köszönhetően könnyen rögzíthető mennyezetre vagy falra. Szabadonfutó telepítés is lehetséges.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Adatok
Garancia
5 év
Cikkszám
EI208DW
Webáruház készítés